Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length


Author Topic: B&M not working after TMC fitted  (Read 1172 times)

Offline Nadeem

  • S2000 Member
  • *****
  • Posts: 1521
  • Carlo Rating: 2
  • Greater Manchester
B&M not working after TMC fitted
« on: September 02, 2012, 04:48:23 pm »
Finally got round to fitting TMC to my A500c SS.

Only one problem, B&M not working at all.  No menus and no steering wheel buttons etc.

Stereo radio itself ok - just no B&M functions.  Any advice?!

Off to check fuses...
A500c SS; black / white bicolour; black wheels; Monza; Konis; Brembo Kit.
The Black & White Bullet.

AbarthForum.co.uk

  • Advertisement
  • ***

    Offline Andrew

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 3137
    • Carlo Rating: 11
      • West Yorkshire
    Re: B&M not working after TMC fitted
    « Reply #1 on: September 02, 2012, 05:50:04 pm »
    Remove the box...
    Weekdays: Campovolo A500
    Weekends: White AGP SS

    Offline Nadeem

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 1521
    • Carlo Rating: 2
    • Greater Manchester
    Re: B&M not working after TMC fitted
    « Reply #2 on: September 02, 2012, 06:20:08 pm »
    I haven't got a blanking plug so it'll mean having to remove everything after work during the week.
    A500c SS; black / white bicolour; black wheels; Monza; Konis; Brembo Kit.
    The Black & White Bullet.

    Ninjauk

    • Guest
    Re: B&M not working after TMC fitted
    « Reply #3 on: September 03, 2012, 12:10:17 pm »
    How come you don't have that?  Seems to be a problem a lot of customers are having at the moment only getting half the kit  :thumbd:

    Offline Nadeem

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 1521
    • Carlo Rating: 2
    • Greater Manchester
    Re: B&M not working after TMC fitted
    « Reply #4 on: September 03, 2012, 01:59:13 pm »
    Must have just been a coincidence - disconnected the battery and all is well. I think the blanking plug has been removed to keep costs down.

    I found it strange that no fuses are listed for the stereo or B&M in the owners handbook!
    A500c SS; black / white bicolour; black wheels; Monza; Konis; Brembo Kit.
    The Black & White Bullet.

    Offline Andrew

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 3137
    • Carlo Rating: 11
      • West Yorkshire
    Re: B&M not working after TMC fitted
    « Reply #5 on: September 03, 2012, 02:20:50 pm »
    The blanking plug wouldn't cost more than a few pence...
    Weekdays: Campovolo A500
    Weekends: White AGP SS