Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length


Author Topic: Blue and me meltdown  (Read 6150 times)

Offline Joe

  • S2000 Member
  • *****
  • Posts: 6470
  • Carlo Rating: 0
Re: Blue and me meltdown
« Reply #15 on: June 23, 2009, 06:46:25 pm »
I loved blue & me in my Fiat 500. It's a sack of donkey s**** in my Abarth. How can the same system differ so much in terms of functionality between cars?

Come on Joe, its not that good, but seriously, does your phone behave differently in the A500?

It's not my phone that's been the problem (well it is as I upgraded to a C905 that doesn't work very well), but the main issue has been with the USB stick. It worked fine in my Fiat, and when I swapped over to the Abarth it became somewhat temperamental. Some days it works, some days there's only one track, and some days the lady in the dashborad says 'no media found'. Taking the USB in and out and shoving it in a pc and moving files around seems to be a quick fix but then it goes again...

However, I received a phonecall from the helpful service chap at Bauer M and he had a chat to me about the Blue and Me. Seems like it's just a bit 'buggy'. He said they could update the software or something, but looking at reports from other owners on here it doesn't seem to make much difference.

I've just had a thought though. I had eco:drive installed on my USB in the Fiat, and when I think back, before I installed it I had problems in the Fiat too. Once eco:drive was installed I had faultless playback from the USB stick. So, as sadistic as it may seem, eco:drive is going back on the USB and I'll try it in the Abarth.

Is there any logical reason as to why eco:drive would make a difference?

I shall report back.
« Last Edit: July 07, 2009, 12:16:53 am by Joe »

AbarthForum.co.uk

  • Advertisement
  • ***

    olopboy

    • Guest
    Re: Blue and me meltdown
    « Reply #16 on: June 23, 2009, 08:40:47 pm »
    I have ED on my stick and I've only had the no media thing 4 times now, although after the first time it will keep playing other tracks but I can't manually change folders.