Abarthisti

Information => News & Announcements => Topic started by: Abarthisti on May 31, 2013, 02:37:30 pm

Title: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Abarthisti on May 31, 2013, 02:37:30 pm
 Hi everyone,

This is an announcement to let you all know that Abarth Forums will be added to the AutoGuide.com Mobile App. The app is available in a free version, and paid version that can be downloaded for both IPhone and Android devices. When accessing the site from your mobile device you should be prompted to download the app. You can also search your mobile store for the app, just search "AutoGuide" or you can go straight to Free Automotive, Car Mobile App - Apple & Android and download it from there. Once you have found and downloaded the app, you will be able to go through the list of sites and locate this site, and maybe find some sites you did not know were out there.

The AutoGuide app is designed to work exclusively with the AutoGuide.com network, so if you happen to frequent several of our forums, you can now access them all in one app.

Hope you guys like it!
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on July 22, 2013, 08:21:21 am
Anyone else having problems with this app?

It doesn't seem to allow access to the forum, other forums still work.
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: AdeyAbarth on July 22, 2013, 01:15:37 pm
Yes I am currently having the same issue, happened a couple of days ago and still not allowing access
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on July 22, 2013, 04:51:25 pm
It only seems to be affecting this forum, none of the others I visit.  Hopefully someone is aware of this and fixes it as they are losing ad revenue, and more importantly, we were happy with Tapatalk as it worked!
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: graemet on July 23, 2013, 11:03:40 am
Still not working.   Can we go back to Tapatalk?
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on July 24, 2013, 06:43:38 pm
This still isn't working and I'd have hoped that forum staff admins/mods might have acknowledged this by now.  It has been out of action for some time.

Is anyone responsible for the app aware of the issue or is anyone investigating this?!  :whistle:
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Trooper on July 24, 2013, 06:53:42 pm
Sorry this is nothing to do with us regular forum staff  :wave:

Try shouting really hard and the forum owners in Canada might be able to hear you  :thumb:
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on July 25, 2013, 01:08:05 pm
Great.  I'll do that then once I've worked out how to contact them :D
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on July 25, 2013, 01:27:33 pm
Great.  I'll do that then once I've worked out how to contact them :D

Emailed Helena.  Hopefully it's just a case of hitting the reset switch!
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Nadeem on August 04, 2013, 04:51:00 pm
Anyone know how to contact the owner of the site?  I contacted Helena about the problem with the app on 25th July and haven't heard anything.
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: J_a_m_e_s on August 04, 2013, 06:16:13 pm
Time to get Alex back I think
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Trooper on August 04, 2013, 06:35:11 pm
Anyone know how to contact the owner of the site?  I contacted Helena about the problem with the app on 25th July and haven't heard anything.

You need a little more patience, took nine months of harrasing them to get the 2012 events page removed   ::) and then they didn't bother updating the 2013 events  ::)
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: KrisClementsAbarth on September 30, 2013, 09:42:15 am
Its still not working for me. Looks like it could be an ok App anyone actually using it if its working?

Ill try contact them too i hate it when things simply dont work!
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: swishi on October 28, 2013, 06:24:34 am
I have installed AutoGuide on my Galaxy S4, i can open the App, i can choose the forum abarthforum.co.uk but the nothig happens... it loads and loads and loads... seems to be something wrong with that...
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: KrisClementsAbarth on October 28, 2013, 10:42:42 am
Its a bummer isnt it. Dunno why they dont seem to be bothered.
Title: Re: Introducing new AutoGuide.com App
Post by: Puntoboy on March 04, 2014, 06:02:38 pm
I'm guessing this still isn't fixed then?

I get this error on my iPhone.