Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length


Author Topic: The Abarthisti Forum has moved to new servers  (Read 4460 times)

AlexK

  • Guest
The Abarthisti Forum has moved to new servers
« on: April 15, 2010, 02:22:45 pm »
The Abarthisti forum has moved to new, more powerful servers.

We'd outgrown our old home and something with a little more oomph was needed to cater for our bandwidth and disk space needs.

All posts, avatars, and uploaded photos have been transferred to the new server.  However, a handful of posts (perhaps 10) were made on the cusp of the migration, and these we have been unable to transfer.  If this was one of yours, please accept our apologies - when moving 55,534 posts, 3,391 topics and 724 users, a few 'casualties' are sometimes unavoidable.

If you notice any problems, please drop myself or one of the moderators a line.

Thanks for your understanding.
« Last Edit: August 03, 2010, 02:00:30 am by AlexK »

AbarthForum.co.uk

  • Advertisement
  • ***

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #1 on: April 22, 2010, 11:26:25 am »
    Some people have been receiving the following warning while posting:-

    "Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message."

    I am investigating this issue.  In the meantime, please just click the 'post' button again to submit your reply.

    Thank-you.

    Offline GTMartin

    • Administrator
    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 6208
    • Carlo Rating: 14
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #2 on: April 22, 2010, 11:56:03 am »
    Just a timely thank you from me and no doubt other Abarthisti for the effort you and the moderators are putting into this forum.

    Kind regards,

    Martin

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #3 on: April 23, 2010, 10:08:40 am »
    Thanks, Martin.  Appreciate it.

    If anyone is still seeing this time-out error, please try clearing your browser's cache, logging-out and back in again.  If the problem persists, please drop me a line.

    Offline Sawbomartin

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 1876
    • Carlo Rating: 0
      • South East Herts
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #4 on: April 23, 2010, 01:44:02 pm »
    Yeah, from me too.
    Brightens up my lunch break.
    A500 + TMC + BMC + Yellowstuff + Motul RBF600 + KW V1 + OMP & Strut Braces - rear seats = esseesse+, + Change.
    A lap or two at Cadwell, April 2011:
    http://www.youtube.com/watch?v=uSgaCrha8Fc

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #5 on: August 02, 2010, 07:42:03 pm »
    I've not been happy with the level of performance we've been getting from our current servers, so we're off to a new home.

    Late tonight, I will begin the transfer to new servers.  Once I start the transition, the current servers will be disabled to ensure no posts are lost in the process.  You will be automatically directed to the new servers once the process is complete, although the speed with which this happens will depend on your individual ISP's update policies.  For most people, everything will have updated by the time you log-in tomorrow morning, although for a few people, the process will take a little longer.  You don't need to update your bookmarks or make any changes at your end, though.

    Thanks for your patience.

    Offline DanDey

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 4236
    • Carlo Rating: 1
      • St Albans - Hertfordshire
    Re: The Abarthisti Forum is moving to new servers
    « Reply #6 on: August 02, 2010, 09:51:47 pm »
    good work Alex, I suspect with the fast growing community you are in need of some more power, maybe you should talk to Abarth for one of their engines  ;D
    twitter @opiniondan

    loving the gurgle of the monza since 2010.. loving the sabelt since 2014

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #7 on: August 03, 2010, 02:01:36 am »
    The move is complete and, if you're reading this, you are already using the new servers.

    If you notice any issues, please drop me a line.

    Offline scuderia sitar

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 3267
    • Carlo Rating: 5
    • Raggy at the end of the rainbow
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #8 on: August 03, 2010, 07:57:40 am »
    Did you get TMC boxes fitted on those servers Alex?
    Red wheels - it's the future

    Offline DanDey

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 4236
    • Carlo Rating: 1
      • St Albans - Hertfordshire
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #9 on: August 03, 2010, 08:41:06 am »
    ok, its prob me, but since you have mentioned faster servers, it seems faster  :o
    twitter @opiniondan

    loving the gurgle of the monza since 2010.. loving the sabelt since 2014

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #10 on: August 03, 2010, 12:12:23 pm »
    Pleased to hear it.

    Offline GTMartin

    • Administrator
    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 6208
    • Carlo Rating: 14
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #11 on: August 03, 2010, 06:55:24 pm »
    Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
    Martin

    Offline thefamoushoops

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 1483
    • Carlo Rating: 2
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #12 on: August 03, 2010, 06:56:33 pm »
    Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
    Martin

    I was the same!

    AlexK

    • Guest
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #13 on: August 05, 2010, 08:55:41 am »
    Well, that wasn't a good start.

    My apologies to anyone who had trouble accessing the forum this morning.  There may still be some residual flakiness while we check everything over.

    Offline DanDey

    • S2000 Member
    • *****
    • Posts: 4236
    • Carlo Rating: 1
      • St Albans - Hertfordshire
    Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
    « Reply #14 on: August 05, 2010, 08:57:13 am »
    Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
    Martin

    I was the same!

    ditto  ;D
    twitter @opiniondan

    loving the gurgle of the monza since 2010.. loving the sabelt since 2014