Abarthisti

Information => News & Announcements => Topic started by: AlexK on April 15, 2010, 02:22:45 pm

Title: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on April 15, 2010, 02:22:45 pm
The Abarthisti forum has moved to new, more powerful servers.

We'd outgrown our old home and something with a little more oomph was needed to cater for our bandwidth and disk space needs.

All posts, avatars, and uploaded photos have been transferred to the new server.  However, a handful of posts (perhaps 10) were made on the cusp of the migration, and these we have been unable to transfer.  If this was one of yours, please accept our apologies - when moving 55,534 posts, 3,391 topics and 724 users, a few 'casualties' are sometimes unavoidable.

If you notice any problems, please drop myself or one of the moderators a line.

Thanks for your understanding.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on April 22, 2010, 11:26:25 am
Some people have been receiving the following warning while posting:-

"Your session timed out while posting. Please try to re-submit your message."

I am investigating this issue.  In the meantime, please just click the 'post' button again to submit your reply.

Thank-you.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: GTMartin on April 22, 2010, 11:56:03 am
Just a timely thank you from me and no doubt other Abarthisti for the effort you and the moderators are putting into this forum.

Kind regards,

Martin
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on April 23, 2010, 10:08:40 am
Thanks, Martin.  Appreciate it.

If anyone is still seeing this time-out error, please try clearing your browser's cache, logging-out and back in again.  If the problem persists, please drop me a line.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: Sawbomartin on April 23, 2010, 01:44:02 pm
Yeah, from me too.
Brightens up my lunch break.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on August 02, 2010, 07:42:03 pm
I've not been happy with the level of performance we've been getting from our current servers, so we're off to a new home.

Late tonight, I will begin the transfer to new servers.  Once I start the transition, the current servers will be disabled to ensure no posts are lost in the process.  You will be automatically directed to the new servers once the process is complete, although the speed with which this happens will depend on your individual ISP's update policies.  For most people, everything will have updated by the time you log-in tomorrow morning, although for a few people, the process will take a little longer.  You don't need to update your bookmarks or make any changes at your end, though.

Thanks for your patience.
Title: Re: The Abarthisti Forum is moving to new servers
Post by: DanDey on August 02, 2010, 09:51:47 pm
good work Alex, I suspect with the fast growing community you are in need of some more power, maybe you should talk to Abarth for one of their engines  ;D
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on August 03, 2010, 02:01:36 am
The move is complete and, if you're reading this, you are already using the new servers.

If you notice any issues, please drop me a line (http://www.abarthisti.co.uk/contact/).
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: scuderia sitar on August 03, 2010, 07:57:40 am
Did you get TMC boxes fitted on those servers Alex?
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: DanDey on August 03, 2010, 08:41:06 am
ok, its prob me, but since you have mentioned faster servers, it seems faster  :o
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on August 03, 2010, 12:12:23 pm
Pleased to hear it.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: GTMartin on August 03, 2010, 06:55:24 pm
Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
Martin
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: thefamoushoops on August 03, 2010, 06:56:33 pm
Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
Martin

I was the same!
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: AlexK on August 05, 2010, 08:55:41 am
Well, that wasn't a good start.

My apologies to anyone who had trouble accessing the forum this morning.  There may still be some residual flakiness while we check everything over.
Title: Re: The Abarthisti Forum has moved to new servers
Post by: DanDey on August 05, 2010, 08:57:13 am
Thank god you are back on line, did not know what to do at work today ;D
Martin

I was the same!

ditto  ;D