Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length


Author Topic: Tapatalk issues  (Read 1554 times)

Offline The Danno

  • Abarth Wannabe
  • *
  • Posts: 17
  • Carlo Rating: 0
Tapatalk issues
« on: October 16, 2017, 06:09:13 pm »
Tapatalk was working ok, albeit in very limited form, up until about Friday. Now it's not displaying anything.


AbarthForum.co.uk

  • Advertisement
  • ***

    Offline Abarthisti

    • Administrator
    • Abarth Wannabe
    • *****
    • Posts: 36
    • Carlo Rating: 1
    Re: Tapatalk issues
    « Reply #1 on: October 16, 2017, 09:09:12 pm »
    Could you give us more details - is it not displaying any content across the whole site? Within certain forums/sections/threads? Is it text/content and/or pictures that are not displaying? If it's only occurring within certain areas, can you provide us the link for quick access?

    Also, what device are you using? Have you recently made updates with your phone's OS or with Tapatalk?

    The more information you can give us, the better and sooner we can help you get this resolved.


    Thanks,
    Nate :)

    Offline The Danno

    • Abarth Wannabe
    • *
    • Posts: 17
    • Carlo Rating: 0
    Re: Tapatalk issues
    « Reply #2 on: November 11, 2017, 12:13:46 pm »
    Could you give us more details - is it not displaying any content across the whole site? Within certain forums/sections/threads? Is it text/content and/or pictures that are not displaying? If it's only occurring within certain areas, can you provide us the link for quick access?

    Also, what device are you using? Have you recently made updates with your phone's OS or with Tapatalk?

    The more information you can give us, the better and sooner we can help you get this resolved.


    Thanks,
    Nate :)
    Seems to be working fine now. Apologies for the late reply. I would have helped more as I run another forum myself, so I  understand the frustrations.



    Sent from my SM-G950F using Tapatalk


    Offline The Danno

    • Abarth Wannabe
    • *
    • Posts: 17
    • Carlo Rating: 0
    Re: Tapatalk issues
    « Reply #3 on: December 25, 2017, 11:01:26 pm »
    Seems to be happening again. Can only access the forum off the chrome browser on my Samsung s8. Tapatalk Pro simply will it display any of your subjects topics or posts.

    Works fine on other forums. Does the plugin need upgrading?

     

    hungry